PODELI

Centar za kulturu “Božidarac” je najbolje mesto da se oživi zvuk nekih davno zaboravljenih vremena – power pop ’60-ih, punk rock, new wave i mod kultura.

Ovaj užitak će nam večeras, u petak 29. novembra, pružiti sastav Lutke. Trenutno aktuelne po singlovima “Poslednji put” i ,“Laku noć, draga”, obradi Lea Martina, Lutke će pred beogradskom publikom odsvirati najveće hitove iz 15 godina duge karijere, uključujući i pesme sa prvog albuma koje nisu svirali više od deset godina. Koncertom na Vračar Rocks festivalu Lutke počinju sa promocijom albuma ,”Spiralni snovi” koji će objaviti početkom sledeće godine.

Pored Lutki, u petak će na Vračar Rocks festivalu nastupiti i Kristali koji su, kako sami kažu, pripremili ,“the best of the best” repertoar. Sviraće svoje najveće hitove i ,”prošetaće” nas kroz dosadašnju karijeru benda, uz poseban naglasak na pesme sa aktuelnog albuma , “Samo bluz”.

Lorna Wing je bend koji će sutra zagrejati publiku za nastup Lutki i Kristala – dobar chill i down-tempo zvuk, swing i dub ritomvi su nam i više nego potrebni u ove hladne dane.

Ulaznice su još uvek u pretprodaji po ceni od 300 dinara, dok će na ulazu u CZK ,,Božidarac”, pred sam koncert, ulaznice koštati 500 dinara.

Koncert počinje u 20h.