PODELI

Kruševački rok sastav John Wayne upravo je objavio svoj novi video singl “Od svega po malo”, kojim i zvanično počinje najava izlaska njihovog albuma prvenca “Kao deca” u proleće naredne godine.

Najveći deo spota je snimljen na kruševačkom aerodromu LYKS. Za njegovu režiju bio je zadužen Marko Marinković, za kameru Dejan Jovanović, dok je o fotografiji brinuo Laza Počekovac. Montaže se latio sam frontmen grupe Miljan Marković. Sve pod okriljem Produkcije “Vizantija”. U spotu glavne role igraju glumica Kruševačkog pozorišta Viktorija Arsić i deca – Majda Kropf i Bogdan Simčević.

Ponesen idejom da što upečatljivije promoviše svoj drugi roman “Klarina ljuljaška (Put u Pendolo)” Miljan Marković sa prijateljima, krajem 2014. godine, sastavlja bend sa kojim bi snimio jedan promo video singl, uz koji bi medijski propratio objavu knjige… i od tog vremena se ne rastaše. Dodali su sebi samo ponosito ime John Wayne i zakoračili hrabro u rad na albumu, koji će se pod nazivom “Kao deca” pojaviti na proleće 2016. godine pod etiketom Take It Or Leave It records.

Evo i zanimljivog Miljanovog promišljanja o aktuelnom singlu, kao i o konceptu John Wayne-a uopšte: “Na prvi pogled, danas, nema mnogo toga što može da ima neku stvarnu vrednost. Na drugi pogled, ima, samo je vešto skriveno iza onog što ume da vidi, nenametljivo, jednostavno i iskreno, ono je savršeno. Koliko je meni poznato, takva je ljubav, takav je osmeh deteta, treptaj u pravom trenutku i još tako mnogo toga”.