PODELI

Zbog izmena balkanske turneje Kultur Shock nastupaće u Novom Sadu u Gerila baru 8. aprila. Prvobitno je koncert bio zakazan za 7. april te sve ulaznice koje su kupljene za ovaj dan važe i dalje, a oni koji su u nemogućnosti da dođu mogu iste vratiti i dobiti novac nazad.

Šta se desi kada momak sa Balkana ode u Ameriku i tamo upozna pravu ekipu? Desi se fuzija različite muzike sa različitih krajeva sveta, uobličena u miks rocka, punka i balkanskih ritmova i to nam stiže u obliku sjajnog gypsy-punk benda Kultur Shock.

Kultur Shock dolazi u Novi Sad i odsviraće svoj prvi koncert u Gerila baru! U aprilu počinje evropska turneja kojom Kultur Shock promoviše aktuelni album „D.R.E.A.M.“ i naravno, jedva čekaju da ga predstave željnoj balkanskoj publici.

Za razliku od velikih koncerata i velikih bina, na ovom koncertu ćete imati priliku da uživate u blizini benda i da sa njima delite energiju gledajući ih u oči, što svakako nosi jednu posebnu draž.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1000 dinara.

Kako Gerila nema mogućnost rezervacije ulaznica, one se preuzimaju isključivo dolaskom u klub svakoga dana od 9h ujutro, pa do kraja dana.

Foto: Marina Pešić / Remix Press arhiva