PODELI

Letu Štuke i Đorđe Miljenović će 15. maja 2022 godine sa početkom u 20 časova održati veliki koncert u kultnom klubu Barutana, na Kalemegdanu.

Na istom mestu u 17. veku sagrađen je  magacin za skladištenje baruta  koji je korišćen u mnogobrojnim bitkama za odbranu Kalemegdana, a ovaj put se na Kalemegdanu vodi bitka za dobar zvuk, kvalitetan provod i muziku uz dva renomirana balkanska izvođača i svi ste pozvani kako bi  bili svedoci zvučnog, vizuelnog i koncertnog spektakla  koji do sada nije viđen, s obzirom na to da će vas kroz noć sa svojim hitovima voditi Letu Štuke i Đorđe Miljenović sa svojom super grupom.

Letu Štuke obeležavaju 20 godina od izlaska svog debi albuma, koji je ove godine i doživeo svoje vinilno izdanje i koji ih je odmah po svom izlasku, pre četvrt veka vinuo u prvu ligu alternativnih sastava. Reč publike, ali i kritike je odavno rekla svoje.

Đorđe Miljenović takođe nije ostavio ravnodušnu publiku sa objavljivanjem svoja dva albuma ”Amovi”  i ”Sam pao sam se ubio”sa kojima je zacementirao svoj položaj kao jedan od najkvalitetnijih i najzrelijih autora na Balkanu, ali ovaj put kroz rokenrol zvuk. Kritika je takođe sa oduševljenjem dočekala ove albume, ali i koncerte koji su usledili.

Ulaznice za predstojeći koncert mogu se nabaviti putem sajta gigstix.com Prvih 200 će imati promotivnu cenu u iznosu od 1200 dinara, u pretprodaji će iznositi 1500, dok će na dan koncerta cena iznositi 1800 dinara.