PODELI

Grom Records najavio je najduže iščekivana CD izdanja domaće, ali i ex YU scene generalno. U maju 2019. godine objaviće CD izdanja dva kultna i definitivno najlegendarnija izdanja domaće metal scene: “Bez milosti” i “Speed Kill”, albume benda Bombarder.

Bend koji sve ove godine odvažno stoji nasuprot svim modernim tokovima, promenama i trendovima. Bend koji je preživeo sve nedaće ovdašnjih prostora i bend čije ime se širom svetskih underground krugova izgovara sa velikim poštovanjem i uvažavanjem.

Nakon nedavnih ekskluzivnih vinilnih izdanja oba albuma koji su izdati za kultnu izdavaču kuću iz Amerike, Nuclear War Now. Došlo je vreme da ovi dragulji domaćeg ekstremnog zvuka budu objavljeni i na CD formatu i to na domaćem terenu gde je bend i izgradio svoj neuništivi status.

Oba izdanja biće objavljena u striktno limitiranim tiražima od 450 kopija (ručno numerisanih) kao i 50 die-hard kopija koje će biti objavljene u DVD pakovanju i koje će nositi specijalne dodatke: prišivač, bedž kao i specijalnu Bombarder rakiju.

U isto vreme oba izdanja biće dostupna i u zvaničnom digitalnom formatu širom sveta u više od 240 država putem BelieveDigital mreže.

Sve informacije u vezi izdanja možete dobiti na email: gromrecords@gmail.com .