PODELI

Deca Apokalipse predstavljaju novi singl pod nazivom “Linije fronta” kojim započinju prezentaciju i promociju drugog studijskog albuma koji će se pojaviti tokom jeseni ove godine.

Pesma je objavljena za izdavačku kuću Nocturne Media, čime je nastavljena uzajamna saradnja, a snimljena je, miksovana i producirana u Studio Blaze od strane Miloša Mihajlovića.

Ovim singlom grupa studijski predstavlja i svoja dva nova člana, a to su Filip Budanović iz subotičkog benda D Zoo na mestu pevača i Ognjen Dimitrijević iz užičkog benda Volt Pop na mestu gitariste, koji su već nastupali sa bendom od početka godine.

O samoj pesmi Deca Apokalipse kratko izjavljuju: “Linije fronta je pesma o najaktuelnijoj temi sveta u ovom trenutku. Krvoproliće i bratoubistvo zbog koga, zbog čega?”

Singl “Linije fronta” će biti koncertno promovisan već na ovogodiđnjem Exit festivalu u Novom Sadu, kao i na Lake festu u Nikšiću, na kojima će Deca nastupati.

Pored pomenutih festivala bend će nastupiti i na festivalu Pivski1989 Ladovica u mestu Ladovice na jugu Srbije. Deca Apokalipse i Nocturne Media su pored svega rešili i da poklone slušaocima singl “Linije fronta”, kao i singl “Blok 12, zgrada 44”, tako da se obe pesme mogu slobodno preuzeti preko Nocturne Magazina u sekciji Free download.