PODELI

„Samo još jednom” novi je singl makarsko-zagrebačkog benda Londiner. Njime najavljuju jedan zaokret u dosadašnjoj karijeri jer je Šimu Lalića za mikrofonom zamenila nova pevačica Ivana Bodul. Ne samo da su promenili frontmena, već je dolaskom novog člana benda Londiner definitivno dobio novi vetar u leđa.

Ivana Bodul najavila je u kom smeru bend nastavlja rad na novom materijalu: “Spot za naš singl ‘Samo još jednom’ upravo je poput same pjesme: mračan, dinamičan i energičan. Htjeli smo da spot maksimalno prati temu pjesme i zajedno s redateljicom Emom Giunio, došli smo na ideju trčanja kroz mračnu šumu i sviranja u derutnim prostorima. Proveli smo dva dana snimajući ga. Prvi dan smo se smrznuli na Sljemenu, a drugi dan topili na vrućini u Klaonici, no na kraju se sve isplatilo jer smo dobili odličan spot koji odražava ne samo našu prvu pjesmu sa mnom kao novom pjevačicom, već i novi zvuk i stil u koji smo odlučili krenuti s bendom”.

Muziku novog singla potpisuju Ivan Vidak-Buljan i Antonino Šimić, tekst Ivana Bodul, a uz Vidak-Buljana i Šimića kao koautor aranžmana pojavljuje se i Marin Stojan. Singl su snimali u Greenwood Studiju kod Antonina Šimića koji je ujedno i producent.

Montažu spota radio je Marin Maršić, a učestvovali su i pomogli Zorana Rajić, Dino Šertović I Vanda Kreutz.