PODELI

Prvo veče festivala rezervisano je za jednu od vodećih svetskih underground izdavačkih kuća, holandski Clone, iza koje stoji DJ Serge.

Osnovana još 1993. godine, ova etiketa je ubrzo zaokupila pažnju javnosti zahvaljujući svom svežem pristupu klasičnim zvukovima Chicago house-a, Detroit tehna, elektra, diska i italo-diska. Boje Clone-a braniće Gerd, Alden Tyrell i Dexter.

U subotu, 13. jula, na Happynovisad bini će ispred klupskog brenda koji jeste Leisure System nastupiti Dopplereffekt, Ikonika i Visionist. Leisure System već godinama unazad naziva kultni berlinski klub Berghain svojim domom. Ovaj pokret je za izuzetno kratko vreme prerastao standardne okvire klupske večeri, putovao celom Evropom od Moskve preko Haga do Londona i 2011. godine oformio i izdavačku kuću sa izuzetno kvalitetnim programom.

Poslednje večeri festivala, Happynovisad bina će ugostiti Om Unit-a, Dawn Day Night i dBridge-a koji obeležava deseti rođendan svoje čuvene etikete Exit Records koja se rodila kao plod dugogodišnje ljubavi Darren-a White-a aka dBridge-a prema muzici. Od svog nastanka 2003. godine, Exit Records je postao vodilja u naprednoj elektronskoj muzici i podigao standarde kako u produkciji tako i u prezentovanju materijala. Ove godine se očekuje širok spektar izdanja koja će na najbolji mogući način obeležiti ovaj jubilej.

Podsećamo da će u dogovoru sa Gradskom upravom Novog Sada lokacija ovogodišnjeg EXIT kampa biće kod otvorenih bazena SPENS-a. Kapije kampa biće otvorene od 8. do 16. jula, a cena iznosi 2700 dinara po osobi. Karte za kamp mogu se obezbediti putem sajta http://www.exittrip.org/srp/kamp ili na recepciji kampa ukoliko mesta ne budu rasprodata unapred.

Petodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sve do 1. jula do ponoći. Nakon ovog perioda, od 2. jula, cena ulaznice će iznositi 6.990 dinara i moći će da se kupi do 9. jula do ponoći. Od 10. jula cena ulaznice za sve dane iznosiće 11.990 din.

Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara, trajaće do 1. jula do ponoći.

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.