PODELI

Lude Krawe punih 16 godina postoje. Izdali su pet studijskih albuma, a trenutno je aktuelan EP „Reinkarnacija“ koji se krajem 2011.godine pojavio na online etiketi muzičkog magazina Nocturne. Na EP-u se nalazi šest pesama koje su izazvale sjajnu reakciju publike. Početkom proleća krenuli su na promotivnu turneju u zemlji i regionu.

Koncertno su vrlo aktivni i posle nekoliko festivala na kojima su učestvovali ovog leta, 02. septembra sviraju ponovo u Beogradu, ovog puta u malo drugačijem ambijentu. A evo i kako Krawe najavljuju taj koncert:

“Dragi naši,

rešili smo da iskoristimo to što smo prvi na Jelen top listi, zakazali smo svirku na “Lađi” i hoćemo da zgrnemo pare preko noći. Sad je trenutak, sad ga lomi!!!!

Naša namera da postanemo popularni i bogati se neće ostvariti bez vaše pomoći, zato spremite po 250 kinti (nije strašno, je’l da?) i dođite u nedelju 2.septembra na “Lađu”.

Pre nas će svirati drugari iz Obrenovca, zovu se Bukowski i morate ih videti, opasni su 🙂

Za one koji ne znaju (nije valjda da i takvih ima?), splav “Lađa” se nalazi ispod Brankovog mosta, sa novobeogradske strane.”

Šta drugo reći nego vidimo se tamo!

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.