PODELI

Slovenački muzičar Magnifico poznat po hitovima “Samo malo”, “Hir aj kam hir aj go”, “Giv mi mani” i “Pukni zoro” održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu 18. oktobra u Sava centru, uz brojne goste i pratnju the Serbian Army Orchestra.

Magnifico & the Serbian Army Orchestra (Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije “Stanislav Binički”) do sada su održali 15 koncerata u Sloveniji, Italiji i Švajcarskoj, a Sava centar najavljuju kao “grande finale” zajedničke saradnje započete snimanjem muzike za hit filmove i tv seriju “Montevideo”.

“Beograd ima posebno mesto u mom srcu, a i cela priča je krenula odavde. Koncert će zbog svega toga biti naravno poseban! Uz the Serbian Army Orchestra i moj bend, tu će biti režiser Dragan Bjelogrlić, glumci i saradnici na filmu, tako da će to u neku ruku biti zadnja klapa ‘Montevidea'”, najavljuje Magnifico.

Ulaznice za koncert Magnifico & the Serbian Army Orchestra biće od 2. septembra u prodaji na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim, po cenama 2.500, 2.200, 1.800 i 1.500 dinara.

“Pošto je Sava centar fina šminkerska dvorana, i mi ćemo svirati onako fino šminkerski. Sviraćemo muzičke teme i pesme iz oba ‘Montevideo’ filma, i neke moje starije stvari koje su aranžirane za orkestar. To je koncert pun emocija. Mešaju se suze i smeh, tuga i veselje. Ako vas to ne zanima, dođite zato što stvarno dobro izgledamo i odlično sviramo”, poziva Magnifico.

.