PODELI

Niški bend Majdan snimio je spot za pesmu “Moj dan” koji je producirao renomirani producent Voja Aralica, i njime najavljuju drugi album koji je u pripremi. Za realizaciju spota su bili zaduženi Đorđe Mihajlović i Continuum Development Centar, kao i direktor fotografije Danica Milošević.

Bend Majdan je nastao 1. aprila 2017. godine u Nišu i čine ga četiri jake kreativne ličnosti u sastavu Nemanja Erić – vokal i gitara, Luka Nikolić – gitara i prateći vokal, Luka Novaković – bas gitara i prateći vokal i Ilija Novaković – bubnjevi. Njihova muzika se može opisati kao gitarski pop sa jakim uplivima alternativnog roka i raznih drugih žanrova, a iza sebe već imaju debi album pod imenom Minimum Sličnosti, Minimum Razlike.

Bend je u poslednjih par godina zabeležio zavidan broj nastupa svuda po Srbiji, a istim tempom planiraju da nastave i širom regiona. Artan Lili, Ničim Izazvan, Neverne Bebe i Goblini samo su neki od bendova sa kojima je Majdan do sada podelio binu na svojim koncertima. Nastupi koji se mogu posebno izdvojiti jesu finale festivala Beovizija 2019, rasprodat koncert sa grupom Galija u niškoj Hali Čair, kao i sa bendom Ničim Izazvan na punoj Adi Ciganliji u Beogradu. Live nastupe smatraju svojim najjačim adutom i stoga ih nemojte propustiti sledeći put kada budu dolazili blizu vas!