PODELI

MASA–Majske Autorske Svirke Ajnfort je muzički festival autorskih bendova i kantautora u okviru koga će svake majske srede nastupiti po dva izvođača, a održaće se 10, 17, 24. i 31. maja u novosadskom klubu Ajnfort (Zmaj Jovina 24).

Prve majske srede nastupiće dva benda: B.R.A.I.N – math punk/rock, energični, kreativni, neobičnih ritmova i glasni i SICK SINATRA – rep i ritam u punom sjaju, odličnih tekstova.

Druge majske srede publici će se predstaviti Mali makedonski gušter Slavko – akustična gitara, kantautor posebnog izraza i bend KLER – prevejani rokeri u novoj energičnoj postavi i novim aranžmanima starih hitova koji će ekskluzivno izvesti i nove pesme.

Treće majske srede nastupiće Olivera Popović – mlada i poletna kantautorka, predivnog vokala i jedinstvenih tekstova u indie maniru i grupa HAPPY HIPPY – pop-rock u najlepšem izdanju kakav se više ne svira, “iskreno, nesvakidašnje i ubedljivo”.

Poslednje srede, 31. maja publici će se predstaviti dvojica kantautora:  CHAVEZ – akustični metal i grandž, akustična gitara, “vanbračni sin Alice in Chains i Čorbe sa prva tri albuma, ostavljen na čeličenje u ravnici…” i  GANDY – kantautor, mandolina ili akustična gitara ili … nikad se ne zna”.

Ulaz na sve koncerte je slobodan. Početak je 21 čas, a kraj u 23 časa.