PODELI

U petak, 24. marta, u klubu “Cult Student” u Boru gostovaće makedonski sastav VIZIJA. Bend iz Skoplja ovom prilikom promovisaće album prvenac naziva “Glasno!” koji je objavljen decembra 2016. godine. Podršku će im pružiti bend ROCK STAR iz Zaječara. Početak koncerta je u 21h.

Vizija svoju prvu mini turneju radi promocije albuma započinje upravo u Srbiji, što ne čudi jer je publici u ovom delu Srbije postala poznata nakon nastupa na Gitarijadi 2013. godine.

Odlične kritike za svoju muziku i zvuk bend je dobio od američke radio stanice WMBR, dok je britanski muzički veb sajt „Emerging Indie Bands” Viziju uvrstio na svojoj listi 90 najboljih novih bendova u svetu za 2014 godinu, postavivši je na visokom sedmom mestu.

Novembra 2015 godine, bend je objavio svoj prvi video zapis numere „Glas moje duše“ („Glasot na mojata duša“), koji je putem društvenih mreža izabran za najbolji makedonski video – spot u okviru rok muzike za tu godinu.

Bend Rock Star je muzička grupa novijeg datuma, koju čine iskusni i kvalitetni muzičari iz grada na dva Timoka. Borani mogu očekivati dobar provod uz pozitivnu energiju i obrade pesama poznatih bendova i muzičara.