PODELI
Foto: Francis Delacroix

RUSH! svetska turneja kreće ovog meseca: Maneskin će po prvi put obići čitavu planetu od Severne i Južne Amerike, preko Japana, Evrope i Australije, a novu pesmu “Honey (Are U Coming?) grupa će izvesti na dodeli MTV VMA nagrada 13.09. gde su nominovani u kategoriji za najbolji rok singl (“The Loneliest”).

Vibrantan i živahan “Honey (Are U Coming?)” pokazuje punu kreativnu  snagu rok kvarteta, moćan gitarski rif i ubedljiv refren prvi je  samostalni singl nakon izlaska albuma “RUSH!”.

Basistkinja Victoria De Angelis o novom singlu kaže:

“Ovu pesmu smo napisali odmah nakon završetka prethodne turneje (“Loud Kids World Tour”), još uvek je u nama postojala energija od koncerata i putovanja. Pesmu smo započeli u Londonu, a završili u Los Anđelesu. Zadovoljni smo sa rezultatom i smatramo da smo doneli nešto novo.

Frontmen Damiano David dodaje:

“Ovo je priča o nekome ko se ne određuje polom, ne možeš jasno odlučiti šta je. Ali nosi neku tugu u svojim očima kao pozivnicu da se pridružiš u avanturi za koju ne znaš gde te vodi i šta ćeš pronaći u stvari.

Album ”RUSH!” koji je izašao januara ove godine, postigao je fenomenalan uspeh i zaposeo prva mesta na top listama najboljih albuma u čak 15 zemalja. Album je do sada akumulirao preko 1,3 milijarde strimova i obezbedio bendu prvu nominaciju za Grammy nagradu, u kategoriji “Najbolji novi izvođač 2023”. Grupa je nedavno kompletirala svetsku turneju “Loud Kids” tokom koje je po prvi put nastupila na prestižnim Glastobury i Primavera festivalima, a završila je spektakularnim koncertima u rodnoj Italiji. Tokom američkog dela turneje, Maneskin je prodao preko 100,000 karata i održao 25 koncerata, a kruna toga bio je koncert u rasprodatom Madison Sqaure Gardenu.

Trećeg septembra grupa koja je do sada generisala neverovatnih 9 milijardi strimova (milijardu samo na Spotify-ju!), kreću na RUSH! svetsku turneju tokom koje će u narednih četiri meseca ekspresno obići Severnu i Južnu Ameriku, Australiju (po prvi put), Japan i deo Evrope.