PODELI

Manntra je objavila novi spot za pesmu “Nebitna” sa albuma prvenca “Horizont”.

Spot je svoju televizijsku premijeru doživeo 12. jula, a odmah nakon toga postao je dostupan za gledanje i preko youtube kanala.

“Odlučili smo napraviti video za ovu pjesmu, jer nam je svima draga i bliska, dok je publika odlično reagirala na pjesmu i njenu poruku”, poručuju iz benda i dodaju: “Svi smo barem jednom bili razočarani u vezi i pregaženi u ljubavi, ova pjesma je medij kroz koju smo iznjeli naše, a i tuđe probleme. Iskrena je, od srca, bez puno bijesa i mržnje, već jednostavno pokazuje prihvaćanje i odluku da se krene dalje sa životom, ajmo reći da je Manntra pokazala jednu svoju nježniju stranu na neki mračan način”.

“Nebitna” je, kako članovi banda kažu, put u prošlost sa prizvukom muzike osamdesetih, za koju bend kaže da ih je puno i inspirisala u radu uopšte.

Spot je režirala Mateja Tomažinčić, a iza objektiva je stao Luka Kaše. Dražen Zeljković, poznat po radu na prošla dva spota, ovog puta je bio zadužen za postprodukciju. Spot će biti prikazivan i na regionalnom MTV-u.

Od nedavno gitarista Marko Purišić Pure postao je službeni član benda i član stalne postave, tako da je ovo njegovo prvo pojavljivanje u spotu Manntre.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.