PODELI

Poznati muzičar i aktivista Manu Chao, sa svojim bendom La Ventura nastupiće u beogradskoj Hali Pionir, 14. septembra u organizaciji AAA produkcije.

Beogradsku publiku zagrejaće ska sastav Samostalni referenti i Hornsman Coyote, što svakako obećava sjajan koncert prepun pozitivne energije.

Pored bivšeg frontmena sastava Mano Negra, José Manuel Arturo Tomás Chao, danas poznatog kao Manu Chao, u kvartetu su još i Madjid Fahem na gitari, potom Filipe Tebul na bubnjevima i Gambit na bas gitari. Neobičan bend je prvobitno bio formiran kao eksperiment, međutim, već na prvim nastupima pokazalo se da je čuveni muzičar opet pronašao uspešnu i dobru formulu. U proteklih nekoliko godina, njihove energične nastupe videlo je više stotina hiljada ljudi širom sveta.

Manu Chao La Ventura predstaviće publici u Dvorani Pionir najpoznatije pesme iz velikog muzičkog opusa Manu Chao-a, ali i nove pesme o ljubavi, životu u emigraciji i borbi za bolji svet, koje do sada nikad nisu objavljene. La Ventura je intiman, kolorističan set kojim francuski muzičar, kao i do sada u svom stvaranju, uveseljava svoje poklonike neverovatnom mešavinom različitih muzičkih stilova, u rasponu od roka i panka, preko ska do rege muzike.

Gde pronalazi inspiraciju večiti buntovnik Manu Chao nedavno je izjavio: “Ulična kultura je nepresušan izvor ideja i novih ritmova, inspiraciju pronalazim i u lokalnim scenama različitih zemalja i nacionalnosti”

Prodaja ulaznica za koncert Manu Chao La Ventura počela je u ponedeljak 15. jula preko sajta www.gigstix.com. Inače, ulaznice se mogu kupiti od 22. jula i na prodajnim mestima Gigs Tix i Corner Shop-ovima širom zemlje. Samo najbrži fanovi biće u prilici da nabave ulaznice po promotivnoj ceni od 2.000 dinara. U pretprodaji cena ulaznica je 2.500 dinara, a na sam dan koncerta cena ulaznica će iznositi 3000 dinara.