PODELI

Marčelo će, tradicionalno, svoj rođendan proslaviti koncertno – sa Napetim kvintetom i beogradskom publikom u subotu, 20. januara, u Elektropioniru (Cetinjska 15).

„Oko nas svuda ista pesma, pa dajemo simboličan doprinos toj ‘modi’: i mi ćemo 20. januara svirati iste pesme 🙂 Prethodne tri godine bavio sam se isključivo književnošću, roman ‘Higijena nesećanja’ bio je u širem izboru za NIN-ovu nagradu i proza mi je postala vrsta ‘sigurne zone’ – otud sam dobrano prestravljen od povratka muzici, tri godine sasvim su dovoljne da se ‘resetuje’ i sad kao da iznova treba učiti hodanje. U tom smislu, ova svirka je kondicioni trening i zalet za novu ploču: sviraćemo pesme sa svih pet dosadašnjih albuma, zajedno s publikom proveriti kako je mašina radila prethodnu deceniju i po i šta to čini da se ljudi i dalje zanimaju za naš rad. A onda, s tom energijom, pravac kreativna laboratorija!” kazao je povodom rođendanskog nastupa u Elektropioniru Marko Šelić Marčelo.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Ukoliko ih bude ostalo, na ulazu će koštati 800 dinara.