PODELI

Nakon sjajnog nastupa na Musicology festivalu i dva rasprodata koncerta u BitefArt cafeu, italijanski pevač Mario Biondi stekao je ozbiljnu publiku u Beogradu! Zahvaljujući autorima muzičkog serijala “3 boje zvuka” i domaća TV publika uskoro će imati prilike da čuje “belog Berija Vajta”.

Za potrebe ove emisije, Biondi je odabrao akustični nastup uz pratnju pijaniste, Frederika Malamana, a tri pesme  koje je će gledaoci Javnog servisa, večeras, moći da čuju i vide su njegovi najveći hitovi, “Shine On”, “Love Is a Temple”,  uz sjajnu  obradu čuvenog klasika grupe The Temptations, “My Girl”.

Izvanredni pevač i  šarmatni šoumen, Biondi je sa lakoćom osvojio publiku u studiju, koja je ubrzo pevala i igrala u ritmu njegovih pesama, pa će ovaj nastup biti sigurno upamćen kao jedan od najboljih u serijalu “3 boje zvuka”.

Izvan Italije, Biondi, se proslavio albumom “Sun”(Sony Music/Menart, platinasti tiraž), kao i izdanjem „Mario Christmas”(Sony/Menart, dvostruko platinasti tiraž), a svoj status utvrdio je albumom “Beyond” (Sony/OKeh/Menart), čiji je ujedno i  koproducent. Prvi singl sa albuma „Beyond“ bila je pesma „Love Is A Temple“.

“Beyond” je početkom ove godine doživeo reizdanje u vidu bonus diska  “Mario Biondi Vs Commodores” na kome italijanski crooner nudi svoje tumačenje soul pop klasika: “Night Shift”, “Three Times A Lady”, “Lady”, “Brick House” i “Easy”.

Emisija “3 boje zvuka” na programu je večeras, na kanalu RTS 1 u 22h.