PODELI

Večeras u klubu “Blue moon” u Beogradu biće organizovan maskenbal povodom “Noći Veštica”.

Klub će biti posebno aranžiran u stilu Halloweena sa svetlećom bundevom i laser video efektima i dim mašinom, a za kreiranje ambijenta je zadužena ekipa iz organizacije Pumpkin workshop, koja se bavi izradom neobičnih kostima, specijalnom šminkom, body artom i mnogim drugim kreativnim stvarima.

Ovo udruženje je deo ekipe koja je početkom meseca organizovala veoma uspešan i posećen festival Tolkinove Fantazije, pa se na maskenbalu mogu očekivati kostimirani likovi iz Gospodara Prstenova kao i drugi likovi iz epskih fantazija, horor i naučno fantastičnih filmova.

Za muziku su pored rezident klubskog DJ-a, zadužena i dva velika imena beogradske DJ scene Gavra i Mouse koji će puštati muziku u nekoliko setova.

Milan Gavrilović aka DJ Gavra je kultni gothic DJ koji svoje dark veče uspešno održava preko dvadeset godina i za ovu priliku će puštati sve darkwave, ebm hitove od 80-ih do danas i tako muzikom napraviti atmosferu u skladu sa događajem i temom maskenbala.

Miša Javorina aka DJ Mouse je rezident petkom u KST-u preko petnaest godina na večeri zvanoj Can’t stop the Rock kao i dugogodišnji DJ na Beer festu koji će puštati hitove alternative, roka i electro breakbeata.

Rezident u klubu je Aleksandar Šarčević aka DJ Šarac koji će otvoriti veče sa poznatim hitovima trip hopa, indie, brit i electro popa.

Iz kluba poručuju svima koji budu došli da ih čeka nezaboravan provod sa mnogo iznenađenja.

Početak je u 22h, a žurka če trajati do jutra. Cena ulaznice je 150 din.

Blue Moon se nalazi u Zmaj Jovinoj br.4, 50 m od Knez Mihajlove u pasažu za Lotos Bar.