PODELI

Američki metal divovi Mastodon dolaze na jedini nastup u regiji u zagrebačku Tvornicu kulture, u subotu 13. juna. Koncert je deo njihove velike “Once More ‘Round The Sun” turneje kojom promovišu istoimeni album.

Uoči Zagreba tri četvrtine grupe Mastodon, tačnije Brann Dailor, Bill Kelliher i Brent Hinds, pojavili su se u novoj epizodi “Igre prestola” u kojoj su glumili Divljake ili Slobodan narod, kako ih se naziva u knjizi i seriji. Brann je pritom istakao da je bilo neverovatno iskustvo pojaviti se u njihovom omiljenom serijalu, gledati prijatelje kako “ginu” i iskusiti kako je to kad vam “prerežu vrat”. Mastodon je napravio pesmu “White Walker” koja se nalazi na kompilaciji “Catch The Throne, Vol. 2” na kojoj su, između ostalih i Snoop Dogg, Method Man, Anthrax i mnogi drugi.

mastadon

Koncert u junu biće ukupno treći dolazak benda iz Atlante u Zagreb. Prvi put nastupili su 2011. na INmusic festivalu, a godinu dana kasnije počastili su fanove nezaboravnom svirkom u rasprodanom dvorištu Jedinstva sa Slayerom i Gojirom.

Mastodon u Zagreb dovodi LAA. Ulaznice su u prodaji po ceni od 140 kuna, a na dan koncerta cena će iznositi 160 kuna.

Prodajna mesta:

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Eventimova prodajna mesta i www.eventim.hr

Entrio prodajna mesta i www.entrio.hr