PODELI
Foto: Vedran Ševčuk

U banjalučkom KSB-u preksinoć je održan koncert za pamćenje, jedne od najvećih svetskih muzičkih zvezda, Manu Chao, kojem je ovo bio prvi nastup u gradu na Vrbasu.

Fenomenalni trojac koji čini njegov projekat El Chapulin Solo, sa kojim je trenutno na balkanskoj turneji, rasplesao je oduševljenu publiku, te nezaboravnim ritmovima, tekstovima i melodijama u trajanju od dva i po sata, održao nastup koji će se dugo pamtiti i o kojem će se dugo pričati.

Nakon završenog nastupa, Manu je kako to obično i biva, nastavio druženje sa publikom uz razgovor, osmeh i fotografisanje. Neki su još tokom nastupa imali sreću i čast da zasviraju sa ovom pravom muzičkom legendom, čiji je rad i muzika motivacija mnogima u pravljenju prvih muzičkih koraka.

Foto: Vedran Ševčuk

Snažne emocije i pozitivne vibracije koje Manu nosi sa sobom mogle su potpuno jednakim intezitetom da se osete od prve do poslednje pesme. Nizali su se njegovi najveći hitovi “Me gustas tu”, “Bongo Bong”, “La Vida Tombola”…., a publika je kompletnu atmosferu upijala u jednom dahu.

Za prvu posetu Banjaluci odlučio se za nastup u acoustic verziji u manjem i intimnijem ambijentu. Oduševljena publika i veliko interesovanje koje je iskazano za ovaj koncert samo su potvrdili da publika željno iščekuje njegov sledeći dolazak u njihove krajeve i da se nadaju da će ga uskoro slušati u nekom drugačijem i neobičnijem ambijentu, jednom od onih u kojima i sam voli da nastupa.

Foto: Vedran Ševčuk

OK Fest, kao organizator festivala koji se od mnogih drugih izdvaja i razlikuje prvenstveno po ambijentu u kojem se održava, pozvali su ga da bude njihov gost na Tjentištu u nekom narednom periodu gde će mu predstaviti magiju Sutjeske. Iskreno se nadamo da će ova uspešno započeta saradnja i rezultirati fenomenalnim nastupom Manu Chao-a, u podnožju planinskih masiva NP Sutjeska, gde se naša ekipa uvek sjajno provede i toplo preporučuje svima da nam se pridruže već sledeće godine.

Foto: Vedran Ševčuk