PODELI

Konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i digitalnog marketinga sa dugom tradicijom i kontinuitetom održavanja, ove godine osmi put okuplja predstavnike turističke privrede i međunarodno priznate stručnjake iz oblasti turizma u Novom Sadu.

Svi učesnici na 8. MEKST konferenciji imaće priliku da čuju predavanja priznatih predavača navedenih oblasti u periodu od 25. do 28. novembra u novosadskom hotelu Park.

Industrija događaja prolazi kroz veoma izazovna vremena, ali MEKST konferencija se bez straha suočila sa novom normalnošću i postavila nove standarde u organizaciji događaja. Zbog ograničenih okupljanja, prošlogodišnja MEKST konferencija organizovana je u hibridnoj formi, okupila je preko 400 učesnika online, te je naišla na najpozitivnije kritike stručnjaka i svih učesnika koji su pratili događaj.

Ove godine, organizacioni odbor MEKST konferencije odlučio je da nastavi sa pomeranjem granica. Ne samo da je konferencija dobila novu lokaciju, već je trajanje događaja produžen za jedan dan, tako se konferencijski deo, ove godine odvija u dva dana 26. i 27. novembra. Broj mesta je ograničen, a prijave se popunjavaju u rekordnom brzinom.

Program MEKST konferencije, činiće predavanja jednih od najeminentnijih stručnjaka koji će odgovoriti na tri glavne teme ovogodišnjeg događaja:

Moć storrytelling-a i influence marketinga

Važnost prave motivacije na putu ka uspehu

Novi trendovi u industriji hotelijerstva i turizma

Na listi predavača našli su se: Jovana Kvržić, Siniša Ubović, Fabio Morandin, Strahinja Ćalović, Manuela Hrvatin, Srđan Vukčević, Lazar Džamić i mnogi drugi.

Kompletan program 8. MEKST konferencije možete pročitati na zvaničnom sajtu: www.mekstconference.com

Pored konferencijskog dela, učesnici će na događaju imati priliku da se upoznaju sa predstavnicima kompanija, hotelskih korporacija i fakulteta koji će svoje mesto zauzeti na događaju kao izlagači u sklopu Career fair-a.

Kako je 2021. godina proglašena godinom povratka i pomeranja granica, tako MEKST konferencija nastoji da opravda tu titulu i svoj program je obogatila sa tri nova segmenta događaja:

  • Radionicu, na temu „Influence marketing“ će održati jedna od najpoznatijih travel blogerki, Jovana Kvržić i Dijana Kocić, edukator i konsultantkinja za brend marketing i projektni menadžment.
  • Master Class – Na temu „Budući post pandemijski događaji“ će održati jedni od najpoznatijih eksperata u oblasti organizacije događaja: Linda Pereira, Vlasnik, CPL Events iz Portugala i Rob Davidson, Generalni direktor, MICE Knowledge iz Londona

MEKST Awards – MEKST konferencija, prepoznala je potrebu da podrži ambiciozne i prespektivne mlade osobe, te je glavni cilj je da bude vetar u leđa novim generacijama koje su budućnost u turizmu, generacijama koje su spremne za velika dela. MEKST Awards je projekat koji podstiče mlade ljude iz oblasti turizma da rade na sebi i da konstantno usavršavaju svoja znanja i stručnost kako bi se istakli, pomogli razvoju turizma, bili nagrađeni za njihov rad i dobili motivaciju za još veći napredak.

MEKST konferencija ove godine bira 3 pobednika za nosioca titule:

Najbolji mladi lider u turizmu

Najbolji mladi travel instagramer

Najbolja omladinska turistička agencija