PODELI

U četvrtak, 24. novembra, u Elektropioniru se predstavlja MENT Showcase festival iz Ljubljane, koji je na svojoj MENTprizent turneji. Iz tour busa će se u četvrtak u Elektropioniru iskrcati bendovi KOALA VOICE, ČAO PORTOROŽ i BLAŽ.

Ulaznice će se naplaćivati svega 300 dinara i biće dostuone samo na ulazu u klub.

KOALA VOICE
Koala Voice je četvoročlani bend iz industrijskog dela Slovenije. Sa svojom svežom mešavinom indie muzike i roka i popa 70-ih osvojili su srca i glasove na takmičenju slovenskih srednjoškolskih bendova 2014. godine. Iako je srednjoškolski period iza njih, Koala Voice nastavlja svoj put sa mnoštvom koncerata i nastupa kao što su EXIT, Eurosonic, Tallinn Music Week, Wild Mint in Russia, Reeperbahn, Waves Vienna, Waves Bratislava i još mnogih drugih evropskih festivala. Trenutno rade na svom drugom albumu, sa kojeg će u Elektropioniru izvesti neke od novih stvari.


ČAO PORTOROŽ
Muzika Čao Portorož-a se može okarakterisati kao jake i koncizne vinjete, u kojima se punk i indie guitar rock prepliću sa formama pop-a. Sa jedne strane mogu se smatrati tribjutom alternativnog roka 90-ih, a sa druge predstavljaju new wave jugoslovenskog roka. Čao Portorož se služe “globalnim” jezikom, nekada pevajući na srpskom, nekada na slovenskom, ili francuskom. Njihov performans je valovit talas blagih melodija i distorzivnih rifova.

BLAŽ
Blaž je producent bez klasičnih kompjuterskih limita. Prevashodno poznat kao talentovan mladi hip-hop producent pod imenom Dpek, kasnije se vraća na ime koje mu je dato po rođenju. Ovaj put on će pružiti svoj eklektični pogled na elektronsku muziku, producirajući divlje priče sve od bouncing hip-hop-a do ambijentala, od vrckastih melodija pa sve do eksperimentalnih gličeva. Njegov drugi album “Don’t Listen To This”, izdat u martu, prikazuje njegovu raznovrsnost koja se uvek transformiše u ludi live action.