PODELI

Splitski web portal Metal Jacket Magazin pokrenuo je Vjeran Birimiša kao bi zaokružio priču započetu pre 20 godina emisijom Pila Naopako. Vjeran ujedno i poziva sve koji  bi želeli da budu predstavljeni kroz njegov portal da šalju svoje materijale.

“Već nekoliko zadnjih godina u meni se stvorila želja za stvaranjem jednog branda Metal Jacket koji će objedinit i web izdanje i radio. Sad je došlo vrijeme i za to. 20 godina emisije Pila Naopako je dovoljno da ili sve to preraste u ovo danas ili da se spremi u arhivu. Eto ja sam odlučio nastaviti dalje i uz pomoć prijatelja programera i web majstora Gorana Šerića ostvarli smo Metal Jacket Magazin”.

Metal Jacket bavi se pre svega mlađim, neafirmisanim bendovima i umetnicima u sferi metal muzike.

“Na stranici je postavljen link bandovima da mogu sami postavit isključivo svoji pjesmu direktno na stranicu”, dodao je Vjeran.

Što se tiče emisije Pila Naopako koja traje poslednjih dvadeset godina ona je sada dostupna svima: ” Prvo u eteru grada Splita, pa Splita sa okolicom, pa Splita, okolice i još šire i zadnjih par godina premjestila se u virtualni eter, tako da je dostupna cijelom svijetu. Emisija od svog postojanja do danas je uvijek bila naklonjena neafirmiranim bandovima, ali također prati sva događanja u hard ‘n heavy svijetu. Kroz toliko godina kroz Pilu Naopako je prošlo mnogo gostiju. Jedan od njih je bio i general Vasilij Mitu iz poznatog banda Živo Blato i tada je nastao najpoznatiji intervju na ovim prostorima kojeg se može pronaći na YouTube. Emisija ide ponedjeljkom od 19.30 do 20.30 na www.klfm.org. Također pozivam bandove da mi šalju svoje materijale i da se jave za prezentaciju na emisiji i magazinu”.

Kontakt: metaljacketmagazine@gmail.com.