PODELI

Novosadski bend Northern Revival u subotu, 11. februara,  u CK 13  (Vojvode Bojovića 16, Novi Sad) promovisaće svoj prvi album “Life Survival Tips”.Pored njih će  nastupiti novi stoner/doom bend Cheap Moonshine iz Novog Sada i Cardinal Point iz Vranja.  Početak koncerta je u 21.00 , za prvih trideset posetilaca bend je spremio jedinstven poklon- domaće pivo “Northern Revival Pale Ale”. Pivo ce biti dostupno samo na promociji albuma i neće biti na prodaju već bend želi da podeli sa publikom i prijateljima benda.

Album “Life Survival Tips” je objavljen u oktobru prošle godine za Nocturne Media. Northern Revival je jedan od trenutno najaktivnijih mladih bendova koji je na protekloj turneji održao čak  27 koncerata u 5 zemalja, Srbiji, Sloveniji, Madjarskoj, Rumuniji i BIH. Objavili su dva spota sa ovog albuma za pesme “Heavy Deliver Man” i “Over The Edge Life Consumer”.

Zbog novih pravila kluba koncerti moraju biti završeni do ponoći i pivo će dobiti samo najbrži  posetioci te dođite na vreme i uživajte.