PODELI

Nova festivalska istorija u Austriji biće ispisana od 4. do 6. juna kada će se Beč pretvoriti u rok Meku.

Od 4. do 6. juna 2015. godine  u Beču će biti održan Rock in Vienna festival, a prva potvrđena imena su Metallica, Muse, Kiss, Incubus, Limp Bizkit, Faith No More, Body Count, Testament, Arcane Roots i mnogi drugi koji će nastupati na nekoliko festivalskih bina.

Mesto održavanja je Donauinsel, prirodno ostrvo na Dunavu dugačko oko 20 kilometara.

Biće to prava trodnevna muzička avantura, a za ljubitelje prirode biće obezbeđen  kamp gde vladaju rock ‘n‘ roll pravila, gde posetioci dolaze naoružani šatorima i vrećama za spavanje, uživajući na poljima i livadama bez obzira na vreme.

„Festival u Beču ima mnoge infrastukturalne prednosti. Sebe vidimo kao dopunu postojećih ponuda za muzičke fanove koji bi bili srećni da uživaju u malo više komfornosti“, izjavila Katrin Edtmeier, generalna direktorka Blue Moon Entertainment-a koji organizuje ovaj festival.

Ona je takođe dodala da se gradskim prevozom brzo i sigurno stiže do festivalske zone iz bilo kog dela Beča, a da će za posetioce festivala biti obezbeđeno i još mnogo drugih pogodnosti i raznovrsnih dešavanja koja će doprineti festivalskoj atmosferi.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se nabaviti putem sledećih sajtova:

www.rockinvienna.at

www.oeticket.com

www.wien-ticket.at

www.ticketmaster.at

www.bluemoon-entertainment.at

Trenutna cena za trodnevnu ulaznicu je 169,90 eura za najbrže, a nakon toga cena će biti 199,90 eura. Postoji mogućnost kupovine i Friends & Family ulaznica koje su prenosive, a trenutna cena im je 249,90 eura.

Ulaznica koja obuhvata i boravak u kampu trenutno iznosi 199,90 i ona će nakon rasprodaje ograničene količine imati cenu 229,90 eura.

Foto: Ross Hulfin