PODELI

Čuveni tandem iz filma “Mi nismo anđeli”, Uroš Đurić i Srđan Todorović, 13. februara biće zaduženi za pravljenje dobre atmosfere uz Bege Fank, Uroša Milovanovića i specijalnih gostiju iznenađenja na velikoj kućnoj zabavi pod nazivom “Mi jesmo anđeli”.

Žurka se organizuje u vili na Dedinju-Tree House, a početak je u 22h.

Zavodljiva intimna atmosfera kućnih žurki koje su Beograd načinile ovakvim kakav jeste i kreirale nadaleko poznat duh grada, vraćaju se u velikom stilu.
A ko će bolje preneti dobri duh kućnih žurki nekih srećnijih vremena, ako ne njihovi direktni učesnici – Uroš Đurić i Žika Todorović – anđeo i đavo lično. Svojim višesatnim DJ setovima Uđu i Žika će oživeti ne samo duh kućne žurke, već i duh ove specifične vile na Dedinju u kojoj su se svojevrememo baš na ovakvim žurkama okupljali bendovi poput EKV-a, Discipline kičme, Električnog orgazma i drugih poznatih bendova tog vremena.

U Beogradu su se u međuvremenu pojavile nove generacije Beograđana, koje sada nose neku drugu energiju, možda još zavodljiviju i urbaniju. I oni će se svojski potruditi da ovoj žurci daju taj gradski šmek. A oni su Bege Fank.
Ovo su samo neki od izvođača koji će te večeri zabavljati zaljubljene, a uskoro će biti otkrivena imena i ostalih izvođača koji će nastupiti te večeri i od ove žurke napraviti noć za pamćenje.

Ulaznice za kućni party u srcu Dedinja, u istorijski i kulturološki značajnoj beogradskoj vili Tree House, dostupne su po superpromotivnoj ceni od 500 dinara, a za sve parove u ponudi su i tzv. ,,zaljubljene karte”, odnosno dve ulaznice po ceni od 800 dinara. Kontigent superpromotivnih ulaznica dostupan je u vrlo ograničenoj količini i dostupne su na svim Eventim prodajnim mestima.