PODELI

Bend Microsonic završio je snimanje svog debi albuma koji će koncertno promovisati u četvrtak, 12. decembra, u novosadskoj pivnici “Kod Crnog bika”.

Uz najavu koncertne promocije objavili sui novi singl sa albuma “Plastic Sky”.

Microsonic je indie rock bend iz Novog Sada. Bend svira autorsku muziku, koju su kritičari opisali kao psihodeliju panonske ravnice, negde na pola puta između Air-a i Sonic Youth-a.

Od aprila 2004. godine Microsonic je realizovao veliki broj samostalnih i festivalskih nastupa uključujući i one na Exitu, banjalučkom Demo festu, UFO u Osijeku, Luzerfestu u Makedoniji.

Od početka 2013. godine rade u novoj postavi: Danijela (vokal i bas), Šole (gitara i prateći vokal), Vlada (klavijature) i Žule (bubanj).

Bend je upravo završio snimanje svog debi albuma, a za singl “Plastic Sky” uskoro će objaviti i spot. Album “Unreal Images”, na kojem se nalazi 12 pesama, snimljen je u novosadskom studiju “Kamenolom” pod producentskom palicom Vladimira Miladinova.

Ulaz na promociju u „Crnom biku“ biće besplatan, a posetioce očekuju pokloni u vidu promo diskova. Bend će pre i posle koncerta puštati muziku, a početak je tačno u 22 sata.