PODELI

Do najavljenog Punk Rock Show-a u novosadskom klubu “The Quarter” ostalo je još samo tri dana.

Ovim povodom oglasili su se Miki iz benda Čovek bez sluha i Dawid iz benda Lude Krawe i obećali publici pravi punk rock spektakl.

Frontmen ČBS-a, Miki Radojević, najavljuje da će nastup u Novom Sadu biti retrospektiva osamnaestogodišnjeg rada benda i da će publika moći da čuje sve najbolje što bend može da joj ponudi.

“Jako smo nestrpljivi jer odavno nismo svratili u Novi Sad da se sa bine poklonimo jednoj od najveselijih koncertnih ekipa na ovim prostorima. Ako tome dodamo da nam u subotu društvo prave i Lude Krawe – ovo će verovatno biti punk rock fiesta za pamćenje”, rekao je Miki.

Gitarista Ludih Krawa, Dawid Stojanović, tvrdi da se u “vazduhu oseća da će provod u subotu biti spektakularan”.

Lude_krawe

“Čekali smo godinu dana da ponovo sviramo u Novom Sadu. Ovoga puta, jači smo za naše velike drugare iz Kragujevca i talentovane momke iz Uvertire. Lagano završvamo ‘Reinkarnacija’ turneju i ovo će biti jedan od poslednjih koncerata pre ulaska u studio i snimanja novih pesama”, ističe Dawid.

Koncert u klubu “The Quarter” počinje u 21.00, a program će otvoriti mladi novosadski bend Uvertira, koji je nedavno u studiju Radio Novog Sada snimio demo “Od brodova do olupina”, a na brojnim nastupima pokazuje da se u Novom Sadu i dalje svira odličan rocknroll.

Ulaznice se prodaju po pretprodajnoj ceni od 300 dinara u CD shopu “Mungos” (Zmaj Jovina 2, u pasažu). U subotu, na ulazu u klub, cena će biti 400 dinara.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.