PODELI

Zagrebački kantautor Miki Solus koncertno će 28. marta predstaviti svoj dugoočekivani debi album u Tvornici kulture.

“Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni”, zapisao je o strelovitom uspehu Mikija Solusa novinar Anđelo Jurkas.

Ovaj izuzetno talentovani mladi muzičar odlučno je rekao “ne” gitari, seo za klavijature i osvojio scenu.

Uz pratnju Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon) Mikijev eksplozivni trio šamara publiku energičnim i brzim jazz/punk/rap kompozicijama kako uživo tako i kroz radijski eter i web koji su spremno prihvatili pomaknute “bolesne tekstove sa super mjuzom”.

Sa preko 100 koncerata u regiji, odličnim prvim EP izdanjem i singlovima „Pun kufer“ i „Hipster“ Miki je stvorio sjajan temelj za potpuno osvajanje 2015. godine.

U Tvornici će promovisati album „Muzika za djecu i penzionere“ koji izlazi početkom marta, kao i spot za pesmu „Suncobran“.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 20 kn u pretprodaji, odnosno 25 kn na dan koncerta. Službena prodajna mesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1 i www.entrio.hr.

Organizirator koncerta je Tvornica kulture.