PODELI

U Pozorišnom klubu „Ben Akiba“, koji se nalazi u prostoru Novosadskog pozorišta (Jovana Subotića 3-5), u sredu, 27. februara, gostovaće Milan Petrović Quartet iz Beograda.

Nakon više od godinu dana konačno će novosadska publika imati priliku da ponovo uživo čuje  kvartet koji svira instrumentalne autorske kompozicije Milana Petrovića i obrade poznatih svetskih tema koje će se uskoro naći na drugom Milanovom albumu.

 

Kritike prvog albuma Milana Petrovića su odlične, a nastupi još bolji. Svaki nosi jedinstvenu energiju, a po reakcijama publike vidi se da je uživanje obostrano. Kvartet ima zavidan broj klupskih nastupa od svog osnivanja, a prošle godine bili su izvođači na nekoliko značajnih festivala u Srbiji.

„Drago mi je da smo konačno ponovo stigli i do Novog Sada. Predhodni put smo nastupili u avgustu 2011. godine na Dunavskoj Saletli na poziv gospodina Dujina. Bio je to jedan od naših prvih koncerata i prošao je odlično. U međuvremenu smo dosta napredovali, mnogo svirali, postava se ustalila, a u toku prošle godine smo nastupali na šest festivala, među kojima je i Nišville jazz festival. Spremni smo za novosadsku publiku i jedva čekamo da počne svirka. Nadam se da ćemo se u budućnosti češće viđati, dobro došli.“– poručio je Milan Petrović u svoje ime i ime benda koji ga prati i obećao da će publika sigurno biti zadovoljna njihovom svirkom.

Početak je u 22h.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.