PODELI

Novi spot Milan Petrović Quarteta ovih dana biće predstavljen javnosti putem medija, a promociju u Novom Sadu održaće 3. aprila u klubu “Babylon” nakon čega će prisutni moći da uživaju i u nastupu ovog sastava.

Nije neobično što beogradski sastav promoviše spot baš u Novom Sadu jer je tu i sniman, a urađen je za jednu od tema sa aktuelnog albuma “Favorites” koji je zabeležio odlične reakcije kritike i publike.

“Spot je rađen u Novom Sadu pod rediteljskom palicom Andree Vajde i njene ekipe. Članovi benda se pojavljuju kao ‘glumci’ i likovi koji su zanimljivi ljubiteljima fotografije. Snimanje ovog spota je novo iskustvo za nas i verujem da će publika imati priliku da kroz Andreinu ideju na drugačiji način posmatra našu muziku”, izjavio je Milan Petrović za naš portal.

MPQ je instrumentalni sastav koji je vrlo aktivan i osim najavljenih nastupa u Beogradu za ovu nedelju, još jedan svirački datum u kalendaru je i današnji dan. Naime, bend će nastupiti večeras u Chopper kafeu u Beogradu sa početkom od 22h. Chopper kafe se nalazi u Sarajevskoj ulici u Beogradu i od nedavno je, organizujući nastupe upravo ovog kvarteta, počeo da neguje jazz svirke.