PODELI

THRASH WITH US vam predstavljaju jesenje izdanje. U želji da period čekanja do sledećeg festivala što više skrate rešili su da organizuju još jedan događaj u toku 2016. godine. U nedelju 23. oktobra u novosadskom klubu The Quarter nastupiće bendovi Minotaur, Violentor, Bombarder i Scavenger sa početkom u 20 časova.

Headlineri ovog koncerta biće MINOTAUR, thrash metal veterani iz Nemačke koji su svoju karijeru započeli početkom 80ih godina i čiji se album prvenac pod nazivom “Power of Darkness” svrstava među kultna ostvarenja stare škole metal zvuka. Bend u Srbiju dolazi po prvi put od nastanka i odsviraće pesme iz svih perioda svoje karijere.

Isto veče nastupiće i thrash punk divizija VIOLENTOR. Bend koji je dobro poznat underground fanovima širom sveta. Njihov miks sirovog thrash zvuka i prljavog panka uvek garantuje apsolutni haos na bini, ali i ispred nje.

Sa velikim zadovoljstvom organizatori najavljuju apsolutne legende domaće metal scene BOMBARDER kao specijalne domaćine ovoga događaja. Nema potrebe posebno predstavljati ovaj bend, svi koji su ikada imali dodir sa metal zvukom znaju šta BOMBARDER znači na ovim prostorima (ali i mnogo dalje). Bend i dalje promoviše svoj poslednji studijski album “Okot iz pakla” objavljen u junu ove godine. “Znate šta vas očekuje, BOMBARDER stiže Bez milosti!!!” najavljuju organizatori.

I kako po tradiciji uvek daju šansu najmlađim bendovima, ovoga puta odabrali su mladi deathrash metal bend SCAVENGER iz Novoga Sada i upravo njima je pripala čast da dele binu sa bendovima koji su udarili temelje metal zvuka.

Ulaznice u prodaji od 01. septembra:

700din – pretprodaja

1000din – na dan koncerta

Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos