PODELI

Hornsman Coyote  je u okviru promocije svog aktuelnog, desetog po redu, studijskog albuma „Sevengreen“nastupio u pabu Lazino tele u Novom Sadu u petak, 12. januara.

Nemanja Kojić prošlog petka nastupao je kao Hornsman Coyote, a sudeći po reakcijama publike, jedan je od omiljenijih muzičara među Novosađanima. Već nakon prve pesme dobio je aplauze kao da se koncert privodi kraju, aplauz koji poručuje “hoćemo još”, a zapravo je tek počeo.

Skoro sat i po vremena uživali smo u pesmama koje je izvodio i u zvucima trombona koji je povremeno svirao. Zajedno sa njim na bini su bili Đurđica Vali i Martin Gak. Nije mi prvi put da ih slušam te mogu reći da su uigran trio koji zaista zna da napravi dobru atmosferu i da širi dobre vibracije.

Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio deo još sedam izdanja na kojima je gostovao kao muzičar. Jedna od tih saradnja donela nam je izuzetnu pesmu “Još uvek ima nade” koju su snimili Del Arno Band i on. Upravo tu pesmu smo prvo čuli nakon završetka nastupa te smo dodatno bili “bombardovani” pozitivnim mislima i entuzijazmom.

Ivana Jovanović

Foto: Marina Pešić