PODELI

Misija Beograd je rezultat dobre volje i samoinicijative različitih grupacija mladih koji su udružili svoje snage i uz podršku Doma omladine Beograda kreirali kvalitetan i aktuelan sadržaj za sebe i svoje vršnjake.

U periodu od 10. do 20. januara, Dom omladine se preobražava u otvorenu i “sigurnu” kuću za mlade.

U pomoć su im priskočili svi značajni ljudi sa nove beogradske kulturne scene, a tokom deset dana organizovaće se: koncerti, žurke, filmske projekcije, izložbeni i prodajni prostor za brojne urbane brendove, različite radionice…

I sve to uz besplatan internet i neočekivano niske cene pića. Pristupačno za sve, pravi raspust za DŽ!

Misija Beograd nastala je sa ciljem da mladim ljudima ponudi jedinstven i bogat kulturni sadržaj vredan pažnje, da stvori platformu umrežavanja i da još jednom pokaže da Beograd ima, ume i može. Posebnim celodnevnim programom ostvarujemo misiju DOB-a kao mesta u kojem mladi mogu da borave, da se opuste i budu ono što jesu, ali i da ih nadohvat ruke čeka raznolik sadržaj koji im otvara vrata u budućnost.

I Stand Up komičari pridružili su se ovoj misiji. Organizacija Standup.rs se veoma rado odazvala pozivu da bude deo projekta Misije Beograd, i to 10. i 11. januara kada će od 19 časova članovi organizacije Standup.rs nastupati u klubu, i to:

– 10.1. 2013. u 19 časova

Srđan Dinčić i Jelena Radanović – jedina dama u Standup.rs;

– 11.1. 2013. u 19 časova

Nikola Silić i Aleksandar Perišić + open miceri: Ivan Nikolić i Nemanja Dimitrijević (open miceri = oni koji pretenduju da budu stand up komičari i ovo su im neki od prvih nastupa u životu prim. prev).

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.