PODELI

Mladen Pecović u pratnji benda i gostiju održaće koncert u četvrtak 07. marta u beogradskom klubu Akademija 28 (Nemanjina 28).

Njegova karijera profesionalnog muzičara traje desetak godina, a poslednjih godinu dana, nakon pobeda na beogradskom Guitar Art Festu i Omiš Guitar Festu u Hrvatskoj, ozbiljnije se posvetio solo karijeri.

Do sada je objavio tri singla i snimio spot za numeru “Gora”. Ovih dana u pripremi je nova instrumentana kompozicija za koju je takođe snimljena video prezentacija.

Zanimljivo je da su svi singlovi žanrovski različiti, što Mladen objašnjava rečima: “Muzika se deli na dobru i lošu, a ne na žanrove. Sve do sada objavljene pesme i one koje će tek ugledati svetlost dana su drugačije i jedino što ih povezuje jeste gitara i sve što ona može biti, a da mi je na pameti, duši, srcu…”.

Tokom jednoipočasovnog nastupa, čiji je početak u 21.30h uz besplatan ulaz, publika će u četvrtak moći da čuje autorske numere Mladena Pecovića, ali i pesme drugih izvođača koje Mladen i članovi benda vole da sviraju, a takođe će biti i jedan akustični blok sa dve gitare.

Posle koncerta u Beogradu, Pecović će nastupiti u revijalnom delu Omiš Guitar Festa (18 – 20. april) gde će ujedno biti i član žirija u kategoriji električna gitara.

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.