PODELI

Mađarski bend The Moon And The Nightspirit 23. aprila održaće koncert u novosadskom klubu The Quarter sa početkom od 20 časova.

Bend je aktivan od 2003. godine, iza sebe ima 5 objevljenih albuma i trenutno priprema najnovije izdanje koje će se u prodaji pojaviti u prvoj polovini 2017. godine. The Moon And The Nightspirit deo su vrlo jake i popularne neo folk, ambijental scene i jedan su od glavnih brendova Nemačke izdavačke kuće Prophecy Records.

Do sada su odsvirali veliki broj turneja širom sveta i delili binu sa velikanima scene kao što su: Blackmore’s Night, Corvus Corax, Arcana, Faun i mnogim drugim. Zahvaljujući svom vrlo originalnom i unikatnom zvuku često nastupaju i na metal festivalima gde se takođe prirodno uklapaju.

Nije baš tako česta prilika da se kod nas ugosti bend ovog kalibra te smo sigurni da će nastup u Novom Sadu poklonicima ovog zvuka predstavljati pravi užitak.

Specijalni gosti i domaćini koncerta biće bend Groteska. Svoj zvuk temelje na starom dark goth metalu u koji su vremenom utisnuli vrlo originalne autorske pečate pa danas suvereno kreiraju svoj lični stil koji zaista nije lako odrediti. Za ovu priliku Groteska će izvesti jedan od svojih akustičnih setova kroz koje odlaze još dalje u istraživanje muzičkih dimenzija i stvaralačkih sloboda.

groteska-band

 

U planu je nastup ješ jednog benda koji će upotpuniti ovo veče. Više informacija u narednom periodu.

Ulaznice u prodaji od 01. decembra:

– akcija do 30.01. 500din

– pretprodaja 700din

– na dan koncerta 1000din

Prodajna mesta: Eventim, Mungos, Felix