PODELI

Bliži se 22. oktobar kada će u Novom Sadu svoj tradicionalni koncert održati Mortal Kombat.

Važe za jedan od najpopularnijih metal punk bendova iz Srbije, a taj status će potvrditi u klubu “The Quarter” 22. oktobra sa početkom u 21h. Kao gosti na ovom koncertu nastupaće beogradski bend Bolesna štenad.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta, ako ih preostane, prodavaće se po ceni od 700 dinara.

Prodajna mesta: Gigstix, DD Tickets, Shamrock Bar (Mite Ružića 5, Novi Sad), Mungos (pasaž u Zmaj Jovinoj 2, Novi Sad), Felix (TC Sremska, Beograd).

Na koncertu 22. oktobra u klubu “The Quarter” očekuje vas “Besprekorna pobeda”, poslednji i još uvek svež album, uz dobro poznate stare hitove koji su proslavili bend i učvrstili mu poziciju na domaćoj sceni.

U šali su ovaj događaj nazvali Oktobarfest, a frontmen benda, Miloš Kričković Kriki, poslao je novu poruku fanovima:  “Spremamo pakao, dva sata ludila, krvi i znoja. Mislim da se nikada ovoliko nismo spremali za neki koncert. Čak imamo i neke kondicione pripreme, poput Beyonce… Trenutno smo nadrkaniji od Džastin Bibera, i svi ćemo svirati goli do pojasa poput Goluba iz Goblina! Sa nama dolazi i bend Bolesna Štenad, ako se pevač Lama otkoči i ozdravi do tada, a ako ne, bar će opravdati ime svog benda. Dođite, nećete se vratiti!”

Foto: Marko Ristić