PODELI

Vikend koji je pred nama obeležiće brojni sadržaji i raznovrstan program petog po redu Moto Festa, Banjaluka 2022, koji će se od 27. do 29. maja održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Očekuje se veliki broj ljubitelja dvotočkaša iz zemlje, regije i inostranstva.

U petak, 27. maja, u koncertnom delu programa od 20.30h nastupaće: Mortal Kombat, Ritam nereda i Goblini. Preko dana će biti organizovan Moto market i Stunt show.

U subotu, 28. maja, za dobar provod u večernjim časovima pobrinuće se: Najda i Smakovanje, Orthodox Celts, Atheist Rap i Hladno pivo. Preko dana biće održan Moto market, Stunt show i tradicionalni defile.

Poslednjeg dana, 29. maja, nastupaju: Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Psihomodo Pop, Sunshine i Brkovi. Dnevni program obuhvatiće Dečiji moto Fest / nastup dečijeg hora „Vrapčići“, Moto market i Stunt show.

Cena jednodnevne ulaznice za muzički program je 15,00 KM. Prodajna mesta su: online prodajni sistem www.gigstix.ba, prodajna mjesta GIGSTIX prodajne mreže širom BiH, Trg Krajine Banjaluka, Cafe Bar Košnica Banjaluka i Hey Joe.

Ulaz za bajkere je besplatan.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg „Moto Festa, Banjaluka 2022“ dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com .

Foto: promo