PODELI

Ovogodišnji dobitnici nagrade MTV Best Adria Act je hip hop dvojac Who See, koji čine Noyz (Mario Đorđević) i Deduh (Dejan Dedović). Pored njih su ove godine u konkurenciji bili Elemental, MVP, T.B.F. i Trash Candy.

“Pale se baklje Kotor, Herceg Novi, ole ole oleeeeeeeee, mi smo šampioni! Od prvog trenutka smo znali da ćemo upravo mi dobiti MTV statuetu iz prostog razloga što mi ipak trajemo na ovoj sceni punih 749 godina, a ovi iz konkurencije su tu maksimum 20ak godina. Zahvalni smo MTV-ju i njihovim gledaocima, kao i svima koji su nam dali vetar u jedra. Posebno se zahvaljujemo ljudima koji vole naš rep i koji nisu štedeli ni prste ni miševe prilikom glasanja. Velika je ovo satisfakcija i nagrada za naš osmovekovni trud u hip hop kulturi. Vole vas Noyz i Đed!”, izjavili su Who See.

Osvajanjem ove nagrade, Who See su ušli u konkurenciju za  Best European Act, a glasanje će trajati od 15. do 29. oktobra u ponoć. Nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača 30. oktobra, pobednik će se sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Severne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka, takmičiti za osvajanje prestižne nagrade World Wide Act. Za Who See možete glasati ovde.

Ovogodišnja dodela evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), održaće se 11. novembra u Frankfurtu. Voditeljka biće nemački supermodel Heidi Klum,  dok su svoje nastupe za sada potvrdili Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun. i Rita Ora.  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.