PODELI

Britanski space-rock bend Muse objavio je spot za pesmu “Supremacy”, najnoviji singl s njihovog poslednjeg albuma “The 2nd Law”.

Trenutno su na američkoj turneji na kojoj predstavljaju svoje šesto studijsko izdanje “The 2nd Law”, a pesma “Supremacy” ujedno je bila i službena himna Olimpijskih igara u Londonu.

Jedna od zvučnijih pesama, koja je takođe bila predlagana za naslovnu pesmu poslednjeg Jamesa Bonda, predstavljena je kroz, za njih tipično-neobično, umetničko rešenje. Istina, death metal surfersko/skatersko venčanje uz ispijanje krvi nismo očekivali, ali su nas svakako prijatno iznenadili spotom.

“The 2nd Law”je šesto studijsko izdanje alternativnih rockera i naslednik  remek-dela političke prog-rock opere „The Resistance“, objavljenog 2009. i dobitnika Grammya za najbolji rock album godine. Muse je ovih dana najavio da već razmišljaju o novom materijalu.

Bubnjar Dominic Howard izjavio je da on i Matt već diskutuju o pristupu novom albumu, ne toliko muzički koliko s tehničke strane. Naravno, album ne planiraju tako skoro jer žele predstavljati poslednji album barem narednih godinu dana, a s obzirom da ne žele raditi na novom materijalu tokom turneje, pričekaće da zatvore to poglavlje kako bi započeli novi ciklus.

Nove pesme nećmo čuti baš tako brzo kako bi voleli, ali svakako ih sa nestrpljenjem očekujemo. Do tada, uživajte u aktuelnom albumu i pogledajte novi spot za pesmu “Supermacy”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=avM_UsVo0IA&feature=player_embedded

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.