PODELI

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu predstojećeg Summer3p festivala, koji će se održati od 17. do 20. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, nastupiće 20-ak izvođača, a pored veoma kvalitetnih domaćih nastupiće i DJ-evi iz Nemačke, Mađarske i Makedonije.

Između ostalih, svoje setove imaće nemački DJ Alexander Kowalski, DJ Budai (Mađarska), Noise Destruction (Srbija), Goran Kan iz Makedonije i mnogi drugi…

DJ Budai je pionir mađarske elektronske scene na kojoj je aktivan 25 godina kao izvođač, vlasnik izdavačke kuće, promoter, radio voditelj… Njegova izdavačka kuća Ego Traxx radi sa izvođačima kao što su DJ Preach, Marko Nastić, Alexander Koning, Marcelinho CIC, Daniel D i drugima. Nemojte propustiti inspirativni nastup ovog gurua elektronske muzike. DJ Budai će nastupiti u četvrtak, 17. jula, a iste večeri odlični setovi se očekuju i od domaćih izvođača Sophie J i Nasha Donsona.

DJ Budai

Drugi festivalski dan, 18. jul, konceptualno se nastavlja na prethodni nastupom uticajnih veterana domaće scene – Noise Destruction. DJ Z i Fakir vlasnici su jednog od prvih hitova domaće elektronske muzike – „Laki je malo nervozan“, koji ne samo što je bio svojevremeno nezaobilazna traka svih DJ-eva tokom njihovih nastupa, već je tadašnjoj underground domaćoj klupskoj muzici trasirao put u mainstream. DJ Z i Fakir su naravno i dalje u visokoj formi. Iste večeri nastupiće i jedan od pionira subotičke klupske scene – Guntar, kao i Needle i The Slace & Fishee.

Noise Destruction

Alexander Kowalski je nemački tehno producent čija je muzika elegantna fuzija klasičnih elemenata detroitskog zvuka i berlinske elektro škole. Nastupa i producira od 1997. godine, iza sebe ima 4 albuma i veliki broj singlova i remixa. Između ostalih, radio je remixe i za imena kao što su: Agoria, Dave Gahan, Funk D’Void, Sascha Funke i Paul Kalkbrenner. Ima izuzetan osećaj za „puls publike“ prilikom živih nastupa, a njegovi setovi se dugo pamte… Alexander Kowalski će nastupiti 19. jula, a podrška će mu biti mađarski DJ Rob!n, kao i domaći izvođači Chrono & Ascaloon feat. Bobby Shepherd (Live Violin) i Timika.

Alexander Kowalski

Jedan od vodećih makedonskih producenata i DJ-eva Goran Kan nastupiće četvrtog festivalskog dana, u nedelju 20. jula. Njegove producentske radove objavljivale su između ostalih i izdavačke kuće Primal Force, Soma, SAF, Minisketch, Impact Mechanics, Flux, Logos, Artefact i Soul Access. 2004 godine je proglašen za najuspešnijeg DJ-a u Makedoniji. Iste večeri nastupiće i beogradski DJ Speedy i Subotičani Kibz, Dfndr i Minimalistic.

Goran Kan

Za vizuelni deo žurke svake večeri i ove godine biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

U okviru festivalskog kampa u neposrednoj blizini termalnih bazena u petak, 18. jula, od 18 do 24h radiće Reggae Camp Stage čiji će program biti besplatan. Muziku će puštati Wb41 i Aktto b2b Mist.

Ulaznice za Summer3p se već nalaze u prodaji na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta www.eventim.rs po ceni od 990 dinara za sva 4 dana.

Nezaboravna žurka u fenomenalnom ambijentu „gigantskog džakuzija“, kako je poznati engleski časopis Guardian nazvao pre dve godine Summer3p festival, i ove je godine jedan od najboljih open air provoda u regionu.

Treći i četvrti dan Summer3p festivala se preklapaju sa prva dva dana čuvenog Festivala evropskog filma Palić (19-25. jul), pa i ove godine imate fenomenalnu priliku da sebi upriličite idealan filmsko-muzički provod: tokom dana i večeri najbolji evropski filmovi a kasno uveče odličan provod na Summer3p festivalu.

Organizator Summer3p festivala je NVO AŠC.