PODELI

Legende svetske muzičke scene Iggy and The Stooges vraćaju se na INmusic festival.

INmusic festival će se održati osmi put u Zagrebu od 24. do 26. juna 2013. godine.

Organizatori su odlučili da publici poklone nulti dan – 24. juna, a upravo će tada na glavnoj bini nastupiti Iggy and The Stooges.

James Newell Osterberg, poznatiji kao Iggy Pop ili „kum punka”, ostvario je zavidnu karijeru. S više od četrdeset godina muzičkog iskustva postao je živa legenda koja je obeležila savremenu muziku. Sa Stoogesima je tokom solo karijere snimio brojne albume, komponovao je filmsku muziku, čak se poigravao jazzom i countryjem. Njegov izlazak na scenu INmusic festivala 2007. godine kod publike je ostao zapamćen kao jedan od najboljih festivalskih nastupa, ali i najboljih rock nastupa koji je hrvatska publika uopšte imala prilike videti.

Srećnici koji su se uspeli dokopati bine s njim su zagrljeni otpevali hit „No Fun”.

Iggy i danas neverovatno dobro izgleda i čini se kao da je u 66. godini života njegova energija na vrhuncu.

Na osmom izdanju INmusic festivala uz odlične bendove publiku iznenaditi brojni novi dodatni sadržaji. Detalji će još neko vreme ostati skriveni, ali sudeći po ovogodišnjim Nargila Chill Out Baru, binama Tko pjeva zlo ne misli i Ko to tamo peva ili ljudskom džuboksu sve posetioce čeka dobar provod.

Ulaznicu za INmusic festival možete nabaviti u Tisak media centrima po ceni od 300 kuna.

Podsećamo vas da je u prodaji i praznični paket INmusic festivala u kojem za samo 320 kuna dobijate festivalsku ulaznicu i majicu, a ukoliko paket kupujete dragoj osobi nudi vam se mogućnost slanja personalizirane poruke. Naručuje se isključivo putem Tisak media Webshopa nakon čega će biti dostavljen na vama najbliži kiosk Tiska.

Paket se u prodaji nalazi samo do 31. decembra pa vam savetujemo da požurite i iskoristite ovu posebnu ponudu.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.