PODELI

Posle dugih 18 godina, “Nadrealisti” predvođeni Neletom Karajlićem, ponovo će nas na radost mnogih, uveseljavati sa malih ekrana. Naime, novi ciklus popularnog serijala počinje da se snima za mesec dana i u toku su pripreme.

U novom serijalu “Nadrealista”, glavne uloge tumačiti: Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković, ali će biti i puno talentovanih naturščika.

Nele Karajlić ovog puta biće zadužen za scenario, ali i muziku. Zajedno sa Miloradom Milinkovićem Debelim režiraće “Nadrealiste”. Za scenografiju biće zadužen Dukan Radenković, kostime će osmisliti Nena Milovanović, a direktor fotografije je Dušan Joksimović.

“U “Nadrealistima” će biti preko 200 uloga. Serijal će se snimati na preko pedeset lokacija, a to je velika stvar. Na primer, jedna domaća serija od dvadeset epizoda snima se na jedanaest lokacija. “Nadrealisti” će biti pravo bogatsvo i radnje i dešavanja. Autentičnost ovakvog programa obezbeđuje visok komercijalni efekat, a u isto vreme kultna reputacija “Nadrealista” garantuje, da će u godinama koje dolaze, serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama. Svaka jednosatna epizoda “Nadrealista” biće rađena u veoma skupoj produkciji. Snimaće se najboljim digitalnim formatom. Inače, biće i dosta studijskog dela emisije, ali tu su i komentari postojećih situacija, odnosno, osvrt na političke aktuelne događaje. Svaka epizoda će u sebi imati zasebnu igranu strukturu koja će trajati petnaestak minuta (kao kratki igrani film) u kojima ćemo videti poznata glumačka imena” – izjavila je Svetlana Drinjaković, producent kuće „Adrenalin“.

Nove “Nadrealiste” gledaćemo najkasnije do Nove godine na „Prvoj“. Glavni protagonista Nele poručio nam je da ćemo uskoro svi saznati našu neposrednu budućnost.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RQZRosNK3zI&feature=related]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.