PODELI

Da se podsetimo: novosadski pankburaši Zbogom Brus Li proslaviće dve decenije rada koncertima u Novom Sadu 23. novembra (klub Fabrika) i u Beogradu 30. novembra (Gun Club).

,,Za 20. rođendan ispunjavamo sve želje!” poručuju ZBL pred dva velika koncerta koja će se održati u Novom Sadu i Beogradu, uz napomenu da očekuju veliki broj rođendanskih poklona.

Kao gost iznenađenja na rođendanskom slavlju benda Zbogom Brus Li u novosadskoj Fabrici nastupiće i zagrebačko-sinjski kantautor, veliki prijatelj benda Bobo Knežević. Zajedno sa ZbogomBrusLijevcima publici će odsvirati njihov zajednički duet iz 2010. godine „Krmena“ i nekoliko svojih pesama.

,,Kokainka”, singl koji najavljuje istoimenu rođendansku ploču, uskoro će dobiti i svoj vizuelni identitet. Spot će biti spreman za sve znatiželjne oči nekoliko dana pred prvu rođendansku svirku.

Mini LP ,,Kokainka” simbolično je bele boje, objavila ga je izdavačka kuća ,,Odličan hrčak”, a za besplatno preuzimanje će se pojaviti zajedno sa spotom na sajtu EXIT festivala.

Novosadska i beogradska publika će, pored najvećih hitova iz dosadašnje karijere ZBL-a, na najavljenim koncertima biti u prilici da čuje i neke nove pesme.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.