PODELI

U subotu, 8. februara beogradski fank rok bend Deca Loših Muzičara održaće prvi samostalni nastup posle pet godina u Novom Sadu u klubu The Quarter.

DLM su pre nepunih mesec dana svirali u Novom Sadu, ali kao specijalni gosti emisije „Gruvanje“ koja je koncertom proslavila 200-tu emisiju. Publika je bila oduševljena njihovim kratkim nastupom, što je bio pravi pokazatelj da je vreme za samostalni koncert u Novom Sadu.

Prvi tiraž od 50 ulaznica po promo ceni od 400 dinara u prodaji je na GIGS TIX prodajnim mestima. Pretprodajna cena ulaznica iznosi 500 dinara, a na dan koncerta biće 700.

Trenutnu postavu benda čine Ivan Jevtović, Zoran Milivojević, Zoran Živković, Borislav Veličković, Mihajlo Bogosavljević, Goran Đorđević, a tokom prošle godine bendu se pridružio i saksofonista Maks Kočetov.

Grupa je prošle godine obeležila 25 godina postojanja i 20 godina od izlaska prvog albuma “Dobar dan”. Sem pomenutog, objavili su još tri albuma: “Prolećni dan” (1995), “Virus” (1998) i “…Gde cveta Samsung žut” (2005). Prošlogodišnjim singlom “Flora i fauna” najavili su novo izdanje, a ovih dana pojaviće se i novi spot za pesmu.

Deca Loših Muzičara su poznati kao jedan od uživo najboljih bendova iz generacije Brzih Bendova Srbije, DLM i danas zvuče moćno i energično kao i na samom početku.

Koncert u klubu The Quarter biće idealno mesto za susret benda sa svima onima koji su devedesetih odrastali uz DLM kao i sa novim fanovima koji nisu imali prilke da ih čuju uživo.