PODELI

“All About The Music” je takmičenje koje organizuje “Eufest”, britanska agencija specijalizovana za festivale u saradnji sa INmusic festivalom, na kojem se britanski bendovi takmiče za nastup na najvećem hrvatskom open air festivalu.

Prva godina održavanja ovog takmičenja prošla je vrlo uspešno, a finalno veče održano je u klubu “The Assembly”. Pobednik je bio britanski bend Roger The Mascot iz Nottinghamshirea. Osim benda Roger The Mascota, na finalnoj večeri nastupili su i momci iz zagrebačkog benda Achromatic Attic, kao pobednici hrvatskog takmičenja Zasviraj sa Žujom.

Ove godine desiće se drugo izdanje “All About The Music”, koje će biti još uzbudljivije budući da se stručnom žiriju, osim članova muzičkog portala i platforme “Band Crusade” i INmusic festivala, pridružuje i jedna legenda muzičke industrije, Joe Foster, suosnivač izdavačke kuće “Creation Records” i producent bendova kao što su The Jesus and Mary Chain, Primal Scream i My Bloody Valentine. Pobednik ovogodišnjeg takmičenja koji će se održati početkom maja u klubu “Zephyr Lounge” osvojiće nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu i imati čast da svira uz cenjene izvođače kao što su The Black Keys, Pixies, The Fratellis, MGMT, Flogging Molly i mnoge druge.

Prošlogodišnji pobednici, Roger The Mascot, su u međuvremenu potpisali ugovor s izdavačkom kućom, a sviraće i na ovogodišnjem INmusic festivalu.

Osim dobre muzike, prednosti INmusic festivala, su i jedinstveni dodatni sadržaji poput INteatra, bina Tko pjeva zlo ne misli, Ko to tamo peva, Šuma Striborova i samo vizualno uređenje festivala koje dodatno dolazi do izražaja na ostrvu usred jezera.

Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima širom Hrvatske i u Dirty Old Shopu u Zagrebu, kao i putem Tisak Media Webshopa i sastava Entrio po ceni od 299 kuna.