PODELI
Foto: Konstantinos Stathis

Grčki psihodelični stoner rok bend Naxatras iz Soluna nastupiće 1. aprila 2022. godine u Fabrici SKCNS-a. Uz njih će nastupiti i indie rok bend Puta Volcano, iz Atine.

Novi album benda Naxatras pod nazivom “IV” objavljen je 25. februara i prikazuje bend na svom kreativnom vrhuncu, a kako sami kažu, u njega su utkali sve svoje iskustvo, upotrebili sve raspoložive alate, spojili stečeno znanje, muzičke uticaje i avanturističko raspoloženje.

Puta Volcano

Puta Volcano je bend iz Atine, koji postoji od 2012. godine. Njihov zvuk se najčešće definiše kao indie rokenrol, a već albumom prvencom “Represent Victory Below Eye?” iz 2011. godine stvorili su čvrstu bazu fanova i poštovalaca.

Ovom prilikom promovisaće aktuelni album “Amma”, koji je objavljen 2020. godine neposredno pred izbijanje pandemije koronavirusa.

Ulaznice su u pretprodaji od 2. marta, po ceni od 1.200 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike.

Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova a koncert će početi u 21h.