PODELI

Nektar Puls Fest biće održan 28. i 29. juna u srcu Nacionalnog parka Kozara, a osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate (tradicionalne i domaće) hrane i pića, okupiće najveća regionalna muzička imena, te svim generacijama prirediti atmosferu za pamćenje.Na Kozaru 28. i 29. juna na Kozaru stižu: Električni Orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo Pop.

Osim koncerata, svim posetiocima ponudiće zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi – prilagođen pojedincima i porodicama.

Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, još uvek besplatan kamp sa oko 10 000 mesta, dostupan i obezbeđen (besplatan) parking za oko 5 000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura, nakon samo 2 izdanja – festival svrstavaju u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Posebnu dobrodošlicu 28. juna, Nektar Puls Fest će prirediti svim bajkerima, za koje je obezbeđen i advekvatan parking prostor i druge pogodnosti. Ovogodišnji partner u organizaciji je Moto klub „Otpisani“ iz Prijedora.

Festivalske ulaznice po ceni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mestima su na društvenim mrežama (@PulsFest) i na www.pulsfest.com.