PODELI

Nakon fantastičnog otvaranja treće sezone na kojem se okupilo preko 500 ljudi u Vintage Industrial Baru, program Good Vibrations okreće se nešto mekšem zvuku pa će 24. septembra ugostiti bendove Nellcote, F O R, Rolin Humes i Mark Mrakovčić.

 

Nellcote je zagrebački alternative folk/blues bend, koji je zaživeo 2010. godine kao projekat entuzijastičnog dvojca željnog stvaranja sopstvene muzike i predstavljanja svog malog sveta drugima. U tom svetu isprepliću se duhovi muzičke istorije, od delta bluesa i folka, do rock ‘n rolla i alternative, stvarajući specifičnu zvukovnu smešu. Danas bend čine osnivači Vinko Ergotić i Lovro Boljat, te Lucija Čustić (Luce) i Hrvoje Malić (Baden-Baden). Nastupili su do sada u mnogim zagrebačkim klubovima, kao i nekima van metropole, a svakako valja istaknuti nastupe na Terraneu te ovogodišnjem INmusic festivalu.

F O R je relativno novi americana/acoustic rock bend koji je jednu od svojih prvih svirki imao u februaru ove godine na Good Vibrationsu. Osnivač benda je kantautor Tomislav Malagurski kojem se pridružuju Frano Homen na udaraljkama, Miodrag Prelec na bas-gitari I na kraju Slaven Špoljarić na klasičnoj gitari. Naizgled melanholična harmonija i tekstovi, u celosti prožeti nadom i pozitivnom vibrom, karakteristike su njihove muzike u što se najbolje možete uveriti na objavljenom demo albumu “The Sun. Will. Shine!”. Ovog leta nastupaju na Superuho festivalu u Šibeniku, a bitno je pomenuti nastup na završnoj večeri ovogodišnjeg Gričevanja kao predgrupa Pips, Chips & Videoclipsima.

https://www.youtube.com/watch?v=zWQ9Vgpixwg

Rolin Humes je pop/rock/blues kvartet s do sada jednim izdatim albumom „Rolin Humes welcomes you to the Penultimate Supper 6/8“ iz 2013. godine. Bend čine Emil na bassu, Matej na bubnjevima, Nikola na gitari i Robert kao vokalista za klavirom. Nakon itekako radnog leta za vreme kog su prošli skoro sve zemlje regije, vratili su se u Zagreb gde će premijerno nastupiti na Good Vibrations programu.

Mark Mrakovčić je projekat koji je nastao tako što su Ivan Vondraček (klavir) i Mark Mrakovčić počeli svirati neke stvari koje je Mark napravio dok je bio u svom bivšem bendu Scroll. Kasnije im se pridružio Markov brat Toni Mrakovčić na bubnju tako da su pesme koje su prvo bile akustične i lagane poprimile bendovski zvuk koji se stilski proteže od laganog folka do evil popa.

Nakon bendova do kraja večeri zabavljaće vas DJ Kneža s americana/blues/folk/rock slušaonicom/partyjem gde ćete obavezno čuti veličine poput Springsteena, Dylana, B.B. Kinga i Claptona. Cena ulaznice je 20kn, a početak od 20.30h.

U saradnji sa organizatorima delimo vam dve ulaznice za sutra. Dvoje najbržih koji nam pošalju svoje ime I prezime na mail office@remixpress.com (sa naznakom, za Good Vibrations) dobiće po jednu kartu.

.